3. Avauspaketti ja lisäominaisuudet

AvauspakettiAvauspaketti on SiteRunner-sivuston selkäranka, joka sisältää kaiken tarvittavan sivuston julkaisemiseen ja ylläpitämiseen. Avauspakettiin kuuluu mm. palvelintila, suojattu ylläpitotila käyttäjätunnuksineen, julkisen sivuston muokattava responsiivinen ulkoasupohja, tiedotepalsta sekä rajoittamaton määrä tekstisivuja, joista muodostuu sivuston varsinainen sisältö.

Yksi tekstisivu koostuu nimensä mukaisesti otsikosta ja tekstiosiosta. Sekä otsikkoa että tekstiä voi muokata vapaasti ylläpitoliittymän kautta. Tekstin joukkoon ylläpitäjä voi helposti lisätä kuvia, linkkejä, taulukoita ja erilaisia tekstimuotoiluja.

Ylläpitäjä(t) voivat lisätä, poistaa ja muokata tekstisivuja mielensä mukaan. Lisäksi sivuja voi ryhmitellä alisivuiksi. Tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti julkisen sivuston linkkivalikkoon, jonka kautta sivustolla vierailevat siirtyvät sivulta toiselle.

Lisäominaisuudet

Avauspakettiin kuuluvat tekstisivut täyttävät erinomaisesti monien asiakkaiden tarpeet. Tarvittaessa SiteRunner-sivusto kuitenkin kasvaa käyttäjänsä mukana laajan lisäominaisuusvalikoimansa avulla.

Lisäominaisuudet ovat erillishinnoiteltuja viritysosia, jotka sulautuvat saumattomaksi osaksi SiteRunner-sivustoa. Täydellisen listan lisäominaisuuksista löydät ominaisuuksien esittelysivulta.

Voit hankkia haluamasi lisäominaisuudet käyttöösi jo uutta sivustoa tilatessasi. Tarvittaessa voit myös aloittaa pelkällä avauspaketilla ja laajentaa sivustosi käyttömahdollisuuksia lisäominaisuuksilla vasta tarpeen vaatiessa.

 

Edellinen pysäkki  Seuraava pysäkki