1. Lähtöruutu

SiteRunner-sivuston hankkiminen maksaa vaivaa tilauslomakkeen täyttämisen verran. Sivusto on valmis palvelukseen seuraavana arkipäivänä. Ei harmaita hiuksia, eikä kalliita tuntitaksoja, ainoastaan toimivia ja asiakkaannäköisiä verkkosivustoja.

Sama suoraviivaisuus jatkuu sivuston sisällön muokkaamisessa. Haluatko lisätä sivustoosi oman esittelysivun uudelle tuotteellesi - sen kun kirjaudut ylläpitoon ja luot sivun hiirtä klikkaamalla. Esittelytekstin kirjoitat monipuolisella tekstieditorilla ja lopuksi tallennat sivun yhdellä napinpainalluksella. Isojakaan päivityksiä ei tarvitse välittää ulkopuolisille tahoille, joten säästät ajan ja vaivan lisäksi riihikuivaa rahaa.

Vaikka SiteRunner on vaivaton, se ei ole kompromissi. Sivustojen konehuoneessa jylisee Netland Oy:n huippuunsa hiottu AppRunner-julkaisujärjestelmä, jonka eri versiot ovat palvelleet lukuisia yrityksiä, yhteisöjä ja kuntia vuodesta 1996 lähtien.

SiteRunner-sivustot sijaitsevat Netlandin ylläpitämillä, ajantasaisilla palvelinkoneilla, joten asiakkaan ei tarvitse viettää unettomia öitä tietoturvaongelmia murehtien.

Seuraava pysäkki