Verkkokauppa

 SiteRunner-verkkokauppa on vaivaton ja edullinen tapa hypätä mukaan alati kasvaville verkkokauppamarkkinoille. Monipuoliset maksutavat ja tehokas tuotteiden ja tilausten hallinta varmistavat, että kauppa palvelee asiakaskuntaasi nyt ja tulevaisuudessa.

SiteRunner-verkkokaupan hyllyt pysyvät aina järjestyksessä, oli kaupan sitten tietokoneita, kirjoja tai asuntoja. Eikä asiakkaiden tarvitse hikoilla haluamaansa tuotetta etsiessään, siitä pitävät huolen tehokas hakukone sekä kaupan valikoiman jakaminen tuoteryhmiiin.

Löydettyään haluamansa tuotteen asiakas lisää sen sähköiseen ostoskoriinsa. Kerättyään korinsa täyteen asiakas antaa kassalla yhteystietonsa ja valitsee haluamansa maksutavan. Tämän jälkeen kaupan ylläpitäjä lukee tilauksen ylläpidon kautta tai sähköpostitse ja toimittaa tuotteet asiakkaan valitsemalla tavalla. Helppoa, nopeaa ja edullista sekä asiakkaalle että kauppiaalle.

SiteRunner-kaupassa voi maksutavaksi valita minkä tahansa suomalaispankin verkkomaksun, luottokortin, postiennakon tai käteismaksun. Kauppias voi puolestaan lisätä maksu- ja toimitustavoille haluamansa käsittelykulut.

Kaupan tuotteiden ja maksu- sekä toimitusasetusten lisäksi ylläpidon kautta hallitaan asiakkaiden tekemiä tilauksia. Uudet tilaukset näkyvät välittömästi verkkokaupan ylläpidon etusivulla, tuotteiden toimituksen jälkeen tilaukset klikataan talteen verkkokaupan tilausarkistoon.

 

Kuukausihinta vain 12 €

+ alv 24%. Avausmaksu 299 €

 

Avaa esimerkkisivu

Takaisin ominaisuuslistalle