Tiedotepalsta

 Tiedotepalstan avulla pidät sivustosi käyttäjät ajantasalla kiinnostavista aiheista. Eikä tiedotepalstan käyttö rajoitu pelkästään tiedotteiden välittämiseen, sillä se sopii yhtä mainiosti vaikka kokouksista tai pelivuoroista muistuttamiseen.

Tiedotepalsta koostuu lista- ja näyttösivusta. Listasivulla tiedotteet voidaan listata julkaisuajan, tallennusajan tai aakkosten mukaan. Yksittäisen tiedotteen otsikkoa klikkaamalla käyttäjä siirtyy näyttösivulle, missä näytetään otsikon lisäksi varsinainen tiedoteteksti. Tiedotteet kirjoitetaan tekstieditorilla, joten tekstin sekaan voi helposti lisätä esimerkiksi kuvia ja ladattavia tiedostoja.

Tiedotteiden julkaisun ja arkistoimisen voi ajastaa tapahtumaan haluttuna ajankohtana. Esimerkiksi tiedote yrityksen tekemästä tuloksesta voidaan naputella hyvissä ajoin etukäteen ja valita sille tallennuksen yhteydessä haluttu julkaisu- ja arkistointiaika. Julkaisuhetken koitettua tiedote ilmestyy automaattisesti sivuston käyttäjien luettavaksi. Arkistoituihin tiedotteisiin pääsevät käsiksi ainoastaan sivuston ylläpitäjät.

Ajastetun julkaisun lisäksi ylläpitäjät voivat vaikuttaa yksittäisen tiedotteen näkyvyyteen tila-asetusta vaihtamalla. Tila-asetusta käytetään, kun tiedote halutaan piilottaa hetkeksi sivuston käyttäjiltä, mutta sitä ei haluta poistaa lopullisesti. Ylläpitäjät pystyvät muokkaamaan piilotettuja tiedotteita normaalisti ja palauttamaan ne nappia painamalla takaisin sivuston käyttäjien luettavaksi.

 

Kuukausihinta 0 €

(kuuluu SiteRunner-avauspakettiin)

 

Avaa esimerkkisivu

Takaisin ominaisuuslistalle