Kalenteri

 Tapahtumakalenterin kautta sivuston käyttäjät saavat tiedon niin kokouksista, kuin juhlista ja erilaisista tempauksistakin. Almanakkamainen käyttöliittymä ja tehokas hakukone varmistavat, ettei yksikään tapahtuma jää käyttäjiltä huomaamatta.

Kalenterin merkintöjä selataan kalenterivalikolla, jossa tapahtumia sisältävät päivät näkyvät linkkeinä. Linkkiä klikkaamalla käyttäjälle avautuu lista kyseisenä aikana alkaneista tai käynnissä olevista tapahtumista. Valitsemansa tapahtuman nimen klikkaaminen avaa tapahtuman kattavan lisätietosivun. Tapahtumien etsimistä helpottaa myös kalenterin tehokas ryhmä- ja sanahaku.

Ylläpitäjät tallentavat tapahtuman nimen ja kuvaustekstin lisäksi alkamis- ja päättymisajankohdan sekä erilaisia lisätietoja, kuten tapahtumapaikan ja yhteyshenkilön tiedot. Lisäksi yksittäisen tapahtuman voi tallentaa passiiviseksi, jolloin sitä ei näytetä lainkaan julkisen sivuston käyttäjille.

Kalenteri sopii erinomaisesti niin yritysten kuin yhteisöjenkin käyttöön. Yrityksen kalenterista löytyvät esimerkiksi tiedot alennusmyynneistä tai esittelytilaisuuksista. Yhteisön toiminnasta kiinnostuneet vierailijat saavat kalenterista tietoa muun muassa juhlista, myyjäisistä ja muista tapahtumista.

 

Kuukausihinta vain 5 €

+ alv 24%. Avausmaksu 199 €

 

Avaa esimerkkisivu

Takaisin ominaisuuslistalle