Keskustelupalsta

 Keskustelupalstalla sivuston käyttäjät voivat puida mielenkiintoiset asiat poikki ja pinoon. Palsta sopii erityisen hyvin seurojen ja yhdistysten jäsenten väliseen yhteydenpitoon.

Keskustelupalsta koostuu sivuston ylläpitäjien luomista keskusteluryhmistä, joiden alle käyttäjät lisäävät uusia keskusteluaiheita, eli ketjuja. Kun uusi ketju on avattu, muut käyttäjät osallistuvat keskusteluun lisäämällä oman viestinsä ketjun loppuun.

Ylläpitäjät voivat valita ryhmäkohtaisesti tarkastetaanko viestit ennen julkaisua ja edellyttääkö viestien lukeminen tai kirjoittaminen rekisteröitymistä. Rekisteröityminen tapahtuu erillisen lomakkeen kautta. Rekisteröitynyt käyttäjä saa valitsemansa nimimerkin omaan käyttöönsä, toisin sanoen palstan muut käyttäjät eivät pysty kirjoittamaan viestejä rekisteröidyillä nimimerkeillä.

Ylläpitäjät pystyvät tarvittaessa myös poistamaan tai piilottamaan viestiketjuja tai yksittäisiä viestejä. Lisäksi ylläpidon kautta voi evätä rekisteröityneen käyttäjän kirjoitusoikeuden.

 

Kuukausihinta vain 5 €

+ alv 24%. Avausmaksu 299 €

 

Avaa esimerkkisivu

Takaisin ominaisuuslistalle