Lomake-editori

 Älä anna helposti lähestyttävän ulkoasun hämätä, sillä lomake-editori on raskaansarjan lisäominaisuus, joka mahdollistaa monipuolisten lomakkeiden julkaisun esimerkiksi ennakkoilmoittautumista vaativien tapahtumien tai sähköisen asioinnin tarpeisiin.

Lomake-editorilla voit luoda rajattoman määrän yhtä aikaa avoinna olevia lomakkeita. Lomakkeiden julkaisun ja arkistoinnin voi ajastaa, jolloin käyttäjät pystyvät täyttämään lomakkeen ainoastaan ylläpitäjän määrittelemänä aikana. Lisäksi yksittäisen lomakkeen voi kätkeä väliaikaisesti, jolloin esimerkiksi vuosittain toistuvaa ilmoittautumislomaketta ei tarvitse poistaa ja rakentaa uudestaan joka vuosi.

Itse lomaketta rakennettaessa ylläpitäjän käytössä ovat kaikki olemassa olevat kenttätyypit, kuten monivalikko- ja rivinsyöttökentät. Kenttiä voi jaotella väliotsikoilla, -teksteillä ja kuvilla.

Lomakkeen kenttien määrää ei ole rajoitettu. Kenttiä voi ylläpidon kautta lisätä, poistaa ja muokata yksitellen, lisäksi ylläpitäjä voi muokata niiden keskinäistä järjestystä. Yksittäisen kentän voi myös määritellä pakolliseksi, jolloin käyttäjä ei pysty lähettämään lomaketta, ellei hän ole täyttänyt kaikkia pakollisia kenttiä.

Ylläpitäjä määrittää lomakekohtaisesti, miten käyttäjien lähettämiä vastauksia käsitellään. Vastaukset voidaan tallentaa tietokantaan, jolloin niitä voi selata milloin tahansa ylläpidon kautta. Tietokannan voi myös siirtää jatkokäsittelyä varten taulukko-ohjelmaan, kuten Exceliin.

Tietokantaan tallentamisen lisäksi vastaukset voidaan ohjata niinikään lomakekohtaisesti määriteltyihiin sähköpostiosoitteisiin. Tarvittaessa tietokantaan tallentaminen voidaan ohittaa ja käsitellä vastauksia ainoastaan sähköpostin kautta.

 

Kuukausihinta vain 5 €

+ alv 24%. Avausmaksu 199 €

 

Avaa esimerkkisivu

Takaisin ominaisuuslistalle