Kaupan ehdot

 

Kaupan ehdot

 

Yleiset kaupan ehdot Kassone Oy:n verkkokaupassa

 

1. ASIAKASTIEDOT

 

1.1 Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee:

- rekisteröityä asiakkaana Kassone Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla yhteystietonsa sekä muut pakolliset tiedot

- antaa suostumuksensa, että Kassone Oy rekisteröi yhteystiedot asiakasrekisteriinsä

 

1.2 Kassone Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kassone Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille muutoin kuin lain sallimissa rajoissa. Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Rekisterin tarkoitus on asiakassuhteen ylläpito ja kehitys. Asiakasrekisteristä vastaa Kassone Oy, Pyynikintie 25, 33230 Tampere.

 

2. HINNAT

 

2.1 Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Kassone Oy:n verkkokaupassa tilaushetkellä. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Kassone Oy pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

 

3. TOIMITUSTAVAT

 

3.1. Toimitustapana on Keltainen kuljetus 16 tai nouto toimistolta. Toimitustavan ollessa Keltainen kuljetus lisätään toimituskulut laskulle seuraavasti:

 

0-2 kg 8.86 €

2-5 kg 10.46 €

5-10 kg 12.00 €

10-15 kg 12.95 €

15-30 kg 18.00 €

 

4. MAKSUEHDOT

 

4.1. Yksityisille asiakkaille maksutapana on postiennakko. Yrityksille ja julkisyhteisöiille voidaan käyttää laskutusta erillisellä sopimuksella.

 

5. TOIMITUS

 

5.1 Toimitusaika on 3-5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta.

 

5.2. Mikäli toimitusaika poikkeaa olennaisesti luvatusta, ilmoittaa Kassone Oy siitä viipymättä asiakkaalle sähköpostilla. Kassone Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

 

6. PALAUTUSOIKEUS

 

6.1 Noudatamme postimyynnin ehtoja verkkokaupan kautta tapahtuvassa tilaamisessa. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus perua tilaus Kuluttajasuojalain 6. luvun 6 §:n mukaisesti neljäntoista ( 14 ) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

 

6.2 Tuotteen palautus tehdään postitse asiakaspalautuksena, joka on asiakkaalle maksuton. Emme ota vastaan postiennakkolähetyksiä, emmekä lunasta lähetyksiä muullakaan tavalla. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Mukaan liitetään alkuperäinen kuitti tai kopio siitä, lähettäjän yhteystiedot mahdollista tuotevaihtoa tai rahapalautusta varten.

 

7. REKLAMAATIOT

 

7.1. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan heti ilmoittaa virheestä Kassone Oy:lle.

 

8. RIITOJEN RATKAISU

 

8.1 Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

9. MUUTA

 

9.1 Tiedustelut tilauksista, palautuksista, toimituksista ja laskutuksesta lähetetään sähköpostitse osoitteeseen info[at]kassone.com.